'Ja ik wil'

Nog lang en gelukkig begint hier

Trouwen op een authentieke en exclusieve locatie

Een droomhuwelijk begint bij een mooie locatie, in het centrum van het kleine havenstadje Steenbergen. Wij doen er alles aan om jullie dag nóg specialer te maken!

Huwelijksceremonie

Het Oude Stadhuis is een officiële trouwlocatie van de gemeente Steenbergen. Het is de eerste originele trouwlocatie uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Alle originele sfeerelementen zijn bij de restauratie behouden gebleven of juist weer in ere hersteld.

De ceremonie kan zowel binnen in de trouwzaal gehouden worden als buiten in de klassieke binnentuin. Beslissen kan zelfs tot op een laat moment, dus geen stress bij slecht weer. Invalidentoilet en liften zijn aanwezig.

After wedding toast

Na de ceremonie kan de balkonscène plaatsvinden met alle aanwezigen. Daarna schenken we prosecco en wordt er met alle daggasten getoost op jullie geluk!

Onder het genot van verse koffie kan de bruidstaart worden aangesneden en in intieme settings kunnen foto’s gemaakt worden met jullie dierbaren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Persoonlijk

Persoonlijke bediening en begeleiding in het voortraject en op de dag zelf door gastheer Johan en gastvrouw Elly. Het Oude Stadhuis is privé-eigendom en op de dag van jullie bruiloft zullen er dan ook geen andere gasten aanwezig zijn.